14 ene 2010, 13:40

Думи 

  Poesía » Civil
511 0 1

Усещане, чувства и мисли

се превръщат във думи.

И опитвайки нещо да кажем,

ние просто във тях се изгубваме.

 

И затуй, че не сме разбрани,

нас понякога ни боли...

И преди да сме казали нещо,

нека просто да помълчим.

 

© Диана Трифонова Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??