Думите ми са излишни!
Стиховете се роят,
те ще си останат
даже и след нас!
Колко те Обичам:
- малко е това!!!
Нужна ли съм ти не зная,
питам се това!
Все в съмнения ме хвърляш
и не знам защо така!
Не обичам да играя!!!
Ненавиждам таз игра!!!
© Инци All rights reserved.