4 дек. 2014 г., 18:15

Думи 

  Поэзия » Любовная
631 0 0

Думите ми са излишни!

Стиховете се роят,

те ще си останат

даже и след нас!

 

Колко те Обичам:

- малко е това!!!

Нужна ли съм ти не зная,

питам се това!

 

Все в съмнения ме хвърляш

и не знам защо така!

Не обичам да играя!!!

Ненавиждам таз игра!!!

© Инци Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??