Feb 21, 2010, 1:14 PM

Думичка една 

  Poetry
490 0 0

Думичка една

 

Думи, просто думи,
докато не проговориш ти.

Само думичка кажи
и любовта ще се възроди.

 

От пепел необятна
като феникс се издига
любов прекрасна
и неповторима.

 

Сега се усмихни
и светът в очите ти 
ще заблести.

Разбитото сърце, уви,
веч не ще и да кърви.

© Сергей Тодоров All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??