Думичка една
Думи, просто думи,
докато не проговориш ти.
Само думичка кажи
и любовта ще се възроди.
От пепел необятна
като феникс се издига
любов прекрасна
и неповторима.
Сега се усмихни
и светът в очите ти
ще заблести.
Разбитото сърце, уви,
веч не ще и да кърви.
© Сергей Тодоров Todos los derechos reservados