Nov 24, 2010, 11:04 PM

Душа на рибар 

  Poetry
761 0 2

Студените ми ръце се загряха,

когато за секунди ме погледна.

Дъхът ми освежен

тръпне в очакване.

И така... отново прояви интерес.

Преструвам се, че не забелязвам.

Обръщам главата си във втората полуравнина

и поглеждам тайнствено кактуса,

докато в душата ми вълнение и самота

бушуват... и достигат до конфликт.

 

 

24.11.2010г.

© Кристиан Неделчев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??