24.11.2010 г., 23:04 ч.

Душа на рибар 

  Поезия
760 0 2

Студените ми ръце се загряха,

когато за секунди ме погледна.

Дъхът ми освежен

тръпне в очакване.

И така... отново прояви интерес.

Преструвам се, че не забелязвам.

Обръщам главата си във втората полуравнина

и поглеждам тайнствено кактуса,

докато в душата ми вълнение и самота

бушуват... и достигат до конфликт.

 

 

24.11.2010г.

© Кристиан Неделчев Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??