Душата ми отдавна си отиде,
отдавна нямам нищо в този свят,
погребах я и бързо си заминах,
останах само с болка и тъга...
Душата ми отдавна ме намрази,
намрази самотата, лудостта,
боли ме, но не спирам да си казвам,
че искам да убия любовта...
Лъжата, дето срина ми живота,
лъжата - истинският Дявол в този Ад,
аз искам, искам пак да я изпитам,
тази любов, която уж изгражда красота...
© Ивона Иванова All rights reserved.