Feb 6, 2008, 3:18 PM

Душата ми... 

  Poetry
548 0 1
Душата ми е късен повей
на есен в пролетта.
Душата ми е къс надежда
по времето на вечерта...

Душата ми е път и те отвежда
към прегръдките на утринта.
Душата ми те жили остро -
загадката на вечността...

Душата ми е святост демонична
и къс от зимното небе.
Душата ми е пламъкът играещ
в сърцето на мъничко дете.

Душата ми се излекува
от цялата човечност на света.
И демонът във мен престана да ликува,
щом сетих светостта...

Душата ми престана да се къса
от подигравките на хората бездушни.
И аз научих се в реалност да живея,
срутила замъците си въздушни...


© Свобода All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??