Oct 20, 2009, 4:44 PM

Душата си оставих при морето 

  Poetry » Landscape
1166 0 4

Душата си оставих при морето,

а тялото наказах го със вас.

Заплувах в хорските вълни, където

няма лятно време, а е вечен мраз.


Не крия - често пишем си писма,

че там реве прибоят, ми разказва тя.

"Вълните плачат за плътта ти гола,

в очите им сини три дни валя"


Четейки тези редове, неволно рухвам,

като сграда стара и прогнила.

Не ми остава друго, освен да чакам

през юли да бъда пак по морски щастлива.

© Яна Ангелова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??