Аз ще те изпратя с благодарност,
че бе към мене благосклонна,
ала ти не си придавай важност,
защото хората не искат да те помнят.
Навярно ти не си виновна,
и всичко е някаква случайност,
ала следата ти е толкова огромна,
че ме плаши до безкрайност.
Ще си тръгнеш без аплодисменти
и с толкова горчилка на гърба...!
Времето записа свойте аргументи
и запомни те без добро света.
Върви, вземи със себе си и злото.
Дано и никой вече не тъжи!
Изпрати по Новата доброто
и нека Бог да ни благослови!
© Галина Кръстева All rights reserved.