Dec 13, 2017, 12:46 AM

Две ръце 

  Poetry » Love
323 0 1

Химикал и чаша вино.
Цигара, две
и двете ми ръце
Достатъчно...
Да те усещам и да те описвам.
Да те докосвам и да те обичам.
Да си моя, да съм твой.
 

© Константин Стефанов All rights reserved.

...

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??