13 dic 2017, 0:46

Две ръце 

  Poesía » De amor
321 0 1

Химикал и чаша вино.
Цигара, две
и двете ми ръце
Достатъчно...
Да те усещам и да те описвам.
Да те докосвам и да те обичам.
Да си моя, да съм твой.
 

© Константин Стефанов Todos los derechos reservados

...

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??