Oct 12, 2008, 4:18 PM

Две въгленчета в твоите очи 

  Poetry
603 0 0


Две въгленчета в твоите очи
ме парят с топлината на дете.
Погълнали ми всичките мечти
и скътали ги в своето море
от обич, някъде на дъното...

 Разделяме се, но ще бъдат с мене те,
ще си останат чисти и добри
и огънят им в сиво ежедневие
не ще успее да изпепели.

© Вяра Иванова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??