12.10.2008 г., 16:18 ч.

Две въгленчета в твоите очи 

  Поезия
604 0 0


Две въгленчета в твоите очи
ме парят с топлината на дете.
Погълнали ми всичките мечти
и скътали ги в своето море
от обич, някъде на дъното...

 Разделяме се, но ще бъдат с мене те,
ще си останат чисти и добри
и огънят им в сиво ежедневие
не ще успее да изпепели.

© Вяра Иванова Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??