Sep 17, 2006, 9:19 AM

Двете лица на тъмнината 

  Poetry
733 0 0
Тъмнината убива радостта в душата невинна,
лишавайки я от обич и нежност.
Тъмнината убива красотата в живота,
спускайки се като черен воал над света.

Тъмнината дарява те с тишина и спокойствие,
убивайки шумния ден.
Тъмнината приспива те,
но и със страст те испълва, щом някой до тебе лежи.

Тъмнината е нежна убийца и страстна любовница.
Тъмнината е скръб и мълчание,
болка и радост безкрайни.

© Виолета All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??