17.09.2006 г., 9:19 ч.

Двете лица на тъмнината 

  Поезия
734 0 0
Тъмнината убива радостта в душата невинна,
лишавайки я от обич и нежност.
Тъмнината убива красотата в живота,
спускайки се като черен воал над света.

Тъмнината дарява те с тишина и спокойствие,
убивайки шумния ден.
Тъмнината приспива те,
но и със страст те испълва, щом някой до тебе лежи.

Тъмнината е нежна убийца и страстна любовница.
Тъмнината е скръб и мълчание,
болка и радост безкрайни.

© Виолета Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??