Дядо Коледа с шейната
пак е тръгнал във зори.
Даровете за децата
във пакети е увил.
Тичат весело елени,
теглят пълната шейна.
Ветрове развеселени
им помагат във снега.
А на Коледа децата
радостни да легнат те,
да сънуват под елхата
наредени дарове.
В утрото пък по пижама
със крачета боси те,
ще се втурнат за подарък,
Дядо Коледа дойде!
© Ани Иванова All rights reserved.