През поляни с макове
боси тичаме, окрилени
от любов и мечти,
с цветя в косите закичени.
Към дъгата изгряла
на синия хоризонт,
слънчевият ореол над нас
ще ни носи късмет.
Красотата на цветовете ù
проникват в душите ни -
съживяват ги за преоткриване
на неземните красоти.
© Емилио Петков All rights reserved.