7 июн. 2014 г., 23:13

Дъга 

  Поэзия
416 0 0

През поляни с макове

боси тичаме, окрилени 

от любов и мечти,

с цветя в косите закичени.

Към дъгата изгряла

на синия хоризонт,

слънчевият ореол над нас

ще ни носи късмет.

Красотата на цветовете ù

проникват в душите ни -

съживяват ги за преоткриване

на неземните красоти.

© Емилио Петков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??