Nov 14, 2009, 7:12 PM

Дъжд 

  Poetry » Other
670 0 0

Навън вали, вали, вали...
И в душата ми вали.
Душата ми неволно плаче
като премръзнало сираче,
без никой да го утеши.
Измива бузите дъждът,
потичат струйки омърсени,
но воплите са спотаени
и бавно сълзите текат...

© Лула All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??