Колко малко трябвало
и колко отдавна сме го искали,
колко малко трябвало,
а колко дълго сме го отлагали,
летели са влюбените ни мисли,
докато ни съберат...
и дъждът намокри
всяко съмнение,
и дъждът намокри
всяка злина,
попречила ни преди,
колко малко ни трябвало,
а ние не знаехме,
че ЗА ЛЮБОВТА
НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА.
© Мария All rights reserved.