9 мая 2012 г., 17:27

Дъжд 

  Поэзия » Любовная
432 0 1

Колко малко трябвало

и колко отдавна сме го искали,

колко малко трябвало,

а колко дълго сме го отлагали,

летели са влюбените ни мисли,

докато ни съберат...

и дъждът намокри

всяко съмнение,

и дъждът намокри

всяка злина,

попречила ни преди,

колко малко ни трябвало,

а ние не знаехме,

че ЗА ЛЮБОВТА

НЯМА НЕВЪЗМОЖНИ НЕЩА.

© Мария Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??