Jan 31, 2013, 6:16 PM  

Дъжд 

  Poetry » Love
826 0 2

Навън вали,
вали и вътре в мен.
Дъждът отново скрива печала мой стаен.
Измива спомените тежки,
раздиращи се в моето сърце,
рисува върху грешките човешки,
замазва ги с мастилено перце.

© Симона Ненчева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??