31.01.2013 г., 18:16 ч.  

Дъжд 

  Поезия » Любовна
825 0 2

Навън вали,
вали и вътре в мен.
Дъждът отново скрива печала мой стаен.
Измива спомените тежки,
раздиращи се в моето сърце,
рисува върху грешките човешки,
замазва ги с мастилено перце.

© Симона Ненчева Всички права запазени

Коментари
Моля, влезте с профила си, за да може да коментирате и гласувате.
Предложения
: ??:??