Jul 24, 2012, 9:37 PM

Дъждът 

  Poetry
325 0 0

Дъждът

 

Дъждът идва като нежно обещание,

за да охлади летните страсти - от силно желание,

той е разхлаждаща милувка,

носи воден романс на целувка,

отмива нечистотиите в душата,

пръска искрена радост за сърцата,

вали и дарява с нежност,

обсипва те с капките си и докосва с небрежност,

идва и настава прохлада,

раздава бризова наслада!

© Пламена Сомова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??