Aug 26, 2010, 9:59 PM

Дългият път към целта 

  Poetry » Phylosophy
655 0 1

                                          На моя духовен Учител

                                          с дълбока признателност.

 

 

 Дългият път към целта

не е толкова стръмен

и невъзможен,

щом през цялата вечност

неотлъчно до мен ще си ти.

И животът ми земен

не е така объркан и сложен,

щом пред трудности всякакви

с мен ще бъдеш и ти.

И смъртта, от която

до вчера треперех,

става преход естествен,

преход духовен,

щом и в този миг

до мен ще си ти.

И светът, вместо

мрачно тъжен и черен,

става трепетно радостен

и ефирен, и нежен,

щом завинаги във сърцето ми

подслонил си се ти.

 

© Татяна Борисова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??