Dec 2, 2009, 10:39 AM

Е... 

  Poetry » Love
523 0 1

Е...

Образа ти свиден

Близо до сърцето

Исках да запазя.

Чаках те и тичах,

А стигнах ли до тебе

Можах да ти кажа -

Толкова жестоко

Е, че те обичах.

© Харита Колева All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??