2 dic 2009, 10:39

Е... 

  Poesía » De amor
541 0 1

Е...

Образа ти свиден

Близо до сърцето

Исках да запазя.

Чаках те и тичах,

А стигнах ли до тебе

Можах да ти кажа -

Толкова жестоко

Е, че те обичах.

© Харита Колева Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??