Някъде изгуби се онуй дете -
наивно и радостно което бе...
Някъде по пътя то умря -
превърна се, то, в зряла жена....
Жена, изгубила вяра в любовта,
жена, обгърната от болка и тъга.
Ах, как копнея пак да се роди,
да ме накара да погледна живота с други очи,
ах, как копнея пак да се роди,
мечтите мои пак да съживи...
© ИметоМиЗначи Самота All rights reserved.