Sep 12, 2012, 9:33 AM

* * * 

  Poetry
344 0 0

Сега в очите ти надничам,

сякаш виждам те за първи път

и забравям всичко,

мъчило ме досега, 

сега в очите ти надничам,

сякаш има нещо ново,

което трябва да прозра,

а истината дебне някъде

край нас...

а времето не спира

и никога не би спряло,

каквото е останало,

останало е, каквото не-

навярно отново

предстои...

© Мария All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??