Сега в очите ти надничам,
сякаш виждам те за първи път
и забравям всичко,
мъчило ме досега,
сега в очите ти надничам,
сякаш има нещо ново,
което трябва да прозра,
а истината дебне някъде
край нас...
а времето не спира
и никога не би спряло,
каквото е останало,
останало е, каквото не-
навярно отново
предстои...
© Мария Всички права запазени