Jun 29, 2008, 6:48 PM

Един миг 

  Poetry » Love
650 0 4

Една песен вечно ще звучи,

един спомен винаги ще горчи.

Един поздрав незабравим ще остане,

дори душата на небето да пристане.

Една незатворена рана ще кърви

от спомена, когато заболи.

Една врат,а завинаги заключена,

ще пази тайни за греха.

© ЕЛЕНА ГОГОВА All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??