29 jun 2008, 18:48

Един миг 

  Poesía » De amor
637 0 4

Една песен вечно ще звучи,

един спомен винаги ще горчи.

Един поздрав незабравим ще остане,

дори душата на небето да пристане.

Една незатворена рана ще кърви

от спомена, когато заболи.

Една врат,а завинаги заключена,

ще пази тайни за греха.

© ЕЛЕНА ГОГОВА Todos los derechos reservados

Comentarios
Por favor, acceda con su perfil, para poder hacer comentarios y votar.
Propuestas
: ??:??