May 1, 2013, 10:33 AM

Един мъж 

  Poetry » Love
540 0 0

Дотук видях,

а ти видя ли

колко може

един мъж

друга да обича.

Дотук живях

във смърт, сега е

мисля, че,

а ти се

дръж,

вече времето да видя

колко може

един мъж

себе си

да обича!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??