1 мая 2013 г., 10:33

Един мъж 

  Поэзия » Любовная
539 0 0

Дотук видях,

а ти видя ли

колко може

един мъж

друга да обича.

Дотук живях

във смърт, сега е

мисля, че,

а ти се

дръж,

вече времето да видя

колко може

един мъж

себе си

да обича!

© Маломир Стръков Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??