Mar 27, 2010, 9:06 AM

Единение 

  Poetry
538 0 1

Обичам тези мигове на единение,

когато сме загърбили шума.

И в светлината на обсебващо безвремие

сме открили нея – Любовта.

 

Изцяло съм се сгушила в  мечтите си.

И, освободила ги от светска суета,

виждам там – в бъдеще очите ти

как обгръщат и обичат – моята душа.

© Валентина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??