Обичам тези мигове на единение,
когато сме загърбили шума.
И в светлината на обсебващо безвремие
сме открили нея – Любовта.
Изцяло съм се сгушила в мечтите си.
И, освободила ги от светска суета,
виждам там – в бъдеще очите ти
как обгръщат и обичат – моята душа.
© Валентина Недялкова Все права защищены