Пръсти по тялото се спускат. Докосват нежно, галят те - пареща, възбуждаща, така гореща. Дланта ти в моята се крие. Очите ти ме успокояват. Устните целуват - парещи, прекрасни. Жената в мойте очи. Единствена за мен си ти.
© Драгомир Костадинов All rights reserved.