10 февр. 2010 г., 20:36

Единствена 

  Поэзия » Любовная
714 0 2

Пръсти по тялото се спускат.                                                                                                       Докосват нежно, галят те - пареща,                                                                                             възбуждаща, така гореща.                                                                                                            Дланта ти в моята се крие.                                                                                                           Очите ти ме успокояват.                                                                                                               Устните целуват - парещи,                                                                                                           прекрасни.                                                                                                                                        Жената в мойте очи.                                                                                                                      Единствена за мен си ти.                                                                                                          

© Драгомир Костадинов Все права защищены

Комментарии
Пожалуйста, войдите в свой аккаунт, чтобы Вы могли прокомментировать и проголосовать.
Предложения
: ??:??