Jun 19, 2008, 11:00 AM

Една безсънна нощ през 2006 

  Poetry » Other
797 0 1
Ела в часа на Тишината!
И ако можеш ме спаси...
Без ключ немее там вратата.
Под ключ Сърцето. Пиша стих.

Умора блъска се в Прозорец.
Уж птица, но не може да лети.
Все чудя се какво да сторя...
Ей, Сънна Птицо, долети!

Очите ми горят във тъмнината.
Очи, две огнени сълзи...
Разбъркават Злото и Тъмата.
Виждат живи моите мечти.

Умора ме отнесе във Прегръдка.
Ела! Със мене се носи...
в Царството на Сънната милувка.
Ела! Бъди със мене ти...


Ела във сънната Реалност,
виж тези огнени очи...
Намери ключето от Вратата.
От Тишината ме спаси!


П.С: Преписах стихчето, както е било сътворено онази нощ, с всичките му граматически и правописни грешки. Мислех си да го редактирам... Но вече не беше същото.

© Анелия All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??