Jan 10, 2011, 6:55 PM

Една душа 

  Poetry » Love
667 0 0

Една душа – дошла да свети в мрака.

И спътник да намери - моята душа.

Вървейки двамата през тъмнината,

отдавайки на други хора светлина.

 

През трудности житейски и нелеки,

повеждайки към истина една.

Как да пребъде любовта навеки,

искрица - жар в човешките сърца.

 

Как да не вярваме на тъмнината,

която днес обзела е света навред.

И тъй поробва ни душите в мрака,

отравяни от болка и беди безчет.

© Валентина Недялкова All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??