Jun 8, 2014, 11:31 PM  

Една жена 

  Poetry » Love
553 0 2

Една жена ме води във сърцето си,
а друга през мъгла и пустота,
една ме гали нежно с ветровете си,
а друга ме захвърля в бурята.

 

Една ме обладава само с думи,
а друга с думи мислите краде.
И няма вече нищо помежду ни,
което да ни свърже.
И разделям се на две.

 

А тази ме събира тихомълком,
не грачи за бижута и пари,
но помни кой съм и на всеки ъгъл -
прехвалва ме на следващи зори.

© Тони Колев All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??