Вятърът в косите ми ще бъдеш.
Моя пътеводна светлина.
Посял любов – любов ще жънеш.
Безстрашен рицар за една жена.
В ръцете ти ще бъда тиха.
При буря ще са мой подслон.
Една любов не си отива,
веднъж открила своя дом.
За устните балсам ще бъда.
Твоя неизплакана сълза.
Пази ме. Може и да няма друга.
Макар и скрила хиляди лица.
© Виолета All rights reserved.