Dec 12, 2006, 12:02 AM

Една нощ 

  Poetry
759 0 5

Една нощ

 

Цветно гледам към небето

и търся моята звезда.

Дали не се е скрила

зад нечия мечта?

Не! Не се отказвам.,

все някога ще се покаже.

Звездите винаги ще заискряват

със най-красивият си пламък.

И винаги ще има мечти,

там горе,

с които да се заиграват!

© Велина All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??