Цветно гледам към небето
и търся моята звезда.
Дали не се е скрила
зад нечия мечта?
Не! Не се отказвам.,
все някога ще се покаже.
Звездите винаги ще заискряват
със най-красивият си пламък.
И винаги ще има мечти,
там горе,
с които да се заиграват!
© Велина Todos los derechos reservados