Apr 12, 2013, 4:09 PM

Една различна жена 

  Poetry » Love
643 0 6

Една различна жена...

 

Позволих ти в стаята да влезеш -

облепена с хиляди мечти…

и всичките от тях да вземеш

и преместиш в своите очи…!

 

Позволих ти да ме стоплиш, както

тебе никога не стоплих аз

и във щастието свое кратко

малко късно осъзнах,

 

че друга като тебе няма

и тръгнах да те търся по света,

а всъщност ти до мене си останала

и промени представата ми за жена…!

© Маломир Стръков All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??