Една различна жена...
Позволих ти в стаята да влезеш -
облепена с хиляди мечти…
и всичките от тях да вземеш
и преместиш в своите очи…!
Позволих ти да ме стоплиш, както
тебе никога не стоплих аз
и във щастието свое кратко
малко късно осъзнах,
че друга като тебе няма
и тръгнах да те търся по света,
а всъщност ти до мене си останала
и промени представата ми за жена…!
© Маломир Стръков Todos los derechos reservados