Sep 10, 2015, 9:18 PM

Едно момче 

  Poetry
402 0 0

Морето спомен нов запази,

небето тъй спокойно е сега,

на брега едно момче,

почива в пясъчно безкрайна красота,

на кораба далечен,

той ще отплава,

някога и някъде в безкрайните води,

животът си прекрасен,

с някого ще сподели.

© Никола Диманов All rights reserved.

Comments
Please sign in with your account so you can comment and vote.
Random works
: ??:??