Морето спомен нов запази,
небето тъй спокойно е сега,
на брега едно момче,
почива в пясъчно безкрайна красота,
на кораба далечен,
той ще отплава,
някога и някъде в безкрайните води,
животът си прекрасен,
с някого ще сподели.
© Никола Диманов Всички права запазени